O le a le mea pa612?

Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

Faʻamatalaga: PA612 o se mea polymer, o le igoa atoa o le polyamide 612, e taʻua foi o le nylon 612. o se palasitika faʻainisinia semi-crystalline, faʻatasi ai ma mea lelei faʻaletino ma mautu kemisi.I le matata o inisinia, PA612 e faʻaaogaina lautele i le gaosiga o vaega ma vaega i taʻavale, eletise, masini ma isi fanua.

a

PA612 o se mea polymer, o le igoa atoa o le polyamide 612, e taʻua foi o le nylon 612. o se semi-crystalline inisinia palasitika, faʻatasi ai ma mea faʻapitoa faʻaletino ma mautu vailaʻau.
O se palasitika faʻainisinia semi-crystalline ma mea lelei faʻaletino ma mautu vailaʻau.I le matata o inisinia, PA612 e faʻaaogaina lautele i le gaosiga o vaega ma vaega i taʻavale, eletise, masini ma isi fanua.

O le fausaga mole o le PA612 e fausia e le styrene monomer e ala i le polymerization radical free.I le faagasologa o le polymerization, o le styrene monomer e muamua ona faia se tali faʻaopoopo faʻamalosi saoloto e fausia ai faʻamalosi styrene, ona faʻasolosolo atili ai lea o nei faʻamaʻi i se faʻatupuina o filifili e iu ai ina fausia se filifili polymer.O lenei fausaga mole e tuʻuina atu PA612 mea faʻainisinia sili ona lelei ma faʻafefeteina.

O le mea fa'afefeteina o le PA612 o le vevela lea e suia ai mea mai le malo i le vai.Mo PA612, o le mea fa'afefete e masani lava i le va o le 295-315 tikeri Celsius.Ole mea liusuavai ile vaega lea ole PA612 ole palasitika fa'ainisinia fa'atasi ai ma mana'oga maualuga ole vevela.I fa'atinoga fa'atino, e mana'omia ona fa'amautu le tulaga fa'afefeteina o le PA612 e tusa ai ma tulaga fa'atino ma meafaigaluega.

e

O le faʻafefeteina o le PA612 e aʻafia i le tele o mea, e aofia ai le mamafa o le mole mole o meafaitino, le tikeri o le tioata, le tele o fatu ma isi.I se tulaga masani, o le maualuga o le mamafa o le mole, o le maualuga lea o le liusuavai;o le maualuga o le tioata, o le maualalo o le mea faʻafefete;o le la'ititi o le saito, o le maualuga fo'i lea o le mea liusuavai.O le mea lea, o le faʻafefeteina o le PA612 e mafai ona faʻatonutonuina e ala i le fetuunaʻi o lona mamafa mole, tioata ma le tele o saito ma isi taʻaloga.

I faʻatinoga faʻatinoga, o le faʻafefeteina ole vaega ole PA612 ose mea taua tele.Muamua, e fuafua ai le gaosiga o le vevela manaʻomia o le PA612.Afai e maualalo tele le mea liusuavai, e mafai ona taʻitaʻia ai le liusuavai poʻo le faʻaleagaina o mea i le taimi o le gaosiga;afai e maualuga tele le mea faʻafefete, e ono aʻafia ai le gaosiga lelei ma le ola o meafaigaluega.Lona lua, o le tulaga fa'afefeteina e a'afia ai fo'i le talafeagai o le PA612 i fa'aaliga fa'aoga eseese.Mo se faʻataʻitaʻiga, o vaega o loʻo faʻaaogaina i siosiomaga vevela maualuga e manaʻomia le maualuga o le liusuavai e faʻamautinoa ai lo latou mautu ma le faʻamaoni i le maualuga o le vevela.

I le faaopoopo atu i lona tulaga faʻafefeteina, PA612 o loʻo i ai isi mea taua faʻaletino ma vailaʻau.Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻaalia i le maualuga o le malosi, maualuga le faʻamalosi, lelei abrasion ma le corrosion teteʻe.E le gata i lea, o le PA612 o loʻo i ai le faʻagasologa lelei ma le palasitika, ma e mafai ona gaosia ma gaosia i ni auala eseese, e pei o le faʻaogaina o tui ma le faʻapipiʻiina.

I le faaiuga, o le PA612 o se mea polymer e sili ona lelei le faatinoga, ma o lona faʻafefeteina e amata mai i le 295-315 tikeri Celsius.O le faʻatonutonuina o lenei laina e taua tele e faʻamautinoa ai le faʻatinoina o gaioiga ma le faʻaaogaina o le PA612.O le pulea lelei o le faʻafefeteina o le PA612 e mafai ona ausia e ala i le filifilia ma le fetuutuunai o faʻamaufaʻailoga e pei o le mamafa o le mole, tioata ma le saito o le PA612, ina ia fetaui ma manaʻoga o faʻataʻitaʻiga eseese.

i


Taimi meli: Ian-12-2024